Boyabat TSO Tanıtım Filmi Yayında

Boyabat TSO Tanıtım Filmi Yayında

Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Boyabat'ın gelişen ekonomisi ve iş alanları ile ilgili bir tanıtım filmi hazırladı.İlçenin yatırım kapasitesini ortaya koyan ve yeni y atırımcılar kazandırmayı amaçlayan tanıtım filmi web sayfaları ve sosyal medya hesaplarından yayınlandı.

Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdullah Genç konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi ;

''Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası, 1971 yılında kuruluşundan bu yana üstlendiği misyon çerçevesinde ilçemizin ekonomisinin ve üyelerinin ticari faaliyetlerinin gelişmesine yönelik olarak gerçekleştirdiği çalışmalarına her gün artan bir ivme ile devam etmektedir.
Son yıllarda ülkemizde hemen her alanda başlatılan dijital dönüşüm kapsamında Boyabat TSO, üyelerinin ihtiyaçlarını en hızlı şekilde karşılayacak online hizmetler altyapısını çağın gereklilikleri doğrultusunda yenileyerek en üst seviyede hizmet sunumuna hazır hale getirmiştir.
Tüm bu çalışmalarda hedefimiz; hızlı, güvenilir, doğru bilgi ve belgeler ile üyelerimizin bir adım sonrasındaki ihtiyaçlarını karşılamak ve yeni yatırımcılar için güçlü hizmet kapasitemiz ile tercih sebebi olmaktır.


Bu çalışmalarla eş güdümlü olarak, ilçemizde yatırım yapma kapasitesine sahip yeni yatırımcıların Boyabat’a kazandırılması için Odamız tarafından yeni bir tanıtım çalışması yapılmıştır. İyileştirilen yatırım imkânları sayesinde ilçemize yeni istihdam alanlarının kazandırılması amacıyla, geçmiş yıllarda yapılan tanıtım çalışmalarına bugün bir yenisini daha ekleyerek Boyabatımızın ekonomisini, üretim kapasitesini, sosyo-kültürel yapısını ve istihdam potansiyelini öne çıkararak doğru bir şekilde anlatmak amacıyla bir tanıtım filmi hazırlamış bulunuyoruz. 

Web sayfamızda, tüm sosyal medya hesaplarımızda (facebook, twitter, instagram) ve yeni açılan youtube kanalımızda (Boyabat TSO) tanıtım filmimiz yayınlanmış bulunmaktadır.

Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası olarak gerek üyelerimizden gerekse halkımızdan hazırlamış olduğumuz bu tanıtım filminin mümkün olan tüm platformlardan paylaşılarak yayılması bu sayede daha çok insanımıza ve yatırımcıya ulaşmamıza vesile olması için destek talep ediyoruz.
Üreten, büyüyen ve sanayileşen güçlü bir Boyabat için yeni iş alanları açılmasının ve üretimin artmasının tüm hemşerilerimizin menfaatine olacağı inancımız ile yaptığımız çalışmanın amacına ulaşmasını diliyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum.

''

-Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2020, 18:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138