Boyabat Sanayi Sitesi bölgenin lokomotifi ama bir ATM'si bile yok

Boyabat Sanayi Sitesi bölgenin lokomotifi ama bir ATM'si bile yok

Boyabat Sanayi Sitesi bölgenin lokomotifi ama bir ATM'si bile yok

Boyabat Küçük Sanayi Sitesinde  bir esnafın Şehir Gazetesi'ne yaptığı şikeyet dikkat çekti. “Pos makinası olmayan sanatkar alacağı için komşunun  pos makinasına muhtaç”  sözleri ile tepki gösterilen; Boyabat Küçük Sanayi Sitesine bir ATM kurmak için yetkililer ve bankalar ne bekliyor?


BÖLGENİN LOKOMOTİFİ AMA BİR ATM’Sİ BİLE YOK’

Bölgenin en yoğun ve güçlü sanayisi olan Boyabat Küçük Sanayi sitesindeki bir ayrıntı sanayi esnafının da sanayiye giden müşterinin de tepkisini çekiyor. Kurulduğıu günlerde özel bir bankaya ait ATM bulunan fakat daha sonra kapatılan ATM’den sonra Boyabat Küçük sanayi sitesinde ne özel ne de kamu bankalarına ait bir ATM bulunmuyor. Gelişmiş olan ya da gelişmekte olan sanayi bölgelerinde ve küçük sanayi sitelerinde bankaların ATM’si iş hayatının da vazgeçilmezi olurken Boyabat gibi gelişmekte olan bir ilçe de ve ilçe sınırlarına uzak bir noktada olan Küçük sanayi sitesinde ATM’nin olmaması vatandaşın ve sanayi esnafının da tepkisini çekiyor.  

Boyabat şehir merkezinde yaşanan trafik yoğunluğu ve ödeme yapmak zorunda kalan, sanayide iş yaptıran vatandaşlar da para çekmek için  şehir merkezine  gidip gelmesi tepki  topluyor.
     

POS makinası olmayan sanayi esnafı da  parasını alabilmek için ya komşularına gidip çektiriyor ya da müşterisi ile şehir merkezine giderek parasını almak zorunda kalıyor.    

Özellikle komşu ilçelerinde  gelip gittiği  ve araçlarını tamir ettirdiği, sanayi sitesinde yapılacak ortak bir ATM sanayi esnafının da, gelen müşterinin de yüzünü güldürecek. Olmadık noktalarda  kurulan ve şehir merkezine yığılan ATM’lerin paranın döndüğü,  esnaf ile müşterinin buluştuğu Boyabat Küçük Sanayi sitesinde  bir ATM’nin kurulması için yetkililer ve bankalar ne bekliyor?

-Şehir Gazetesi

YORUM EKLE
YORUMLAR
x
x - 3 yıl Önce

esnaf odası, banka müdürleri ile konuşulmuş ancak maliyeti kurtarmıyor gerekçesiyle reddedilmiş diye duyum aldım

SIRADAKİ HABER

banner115