Boyabat OSB'ye yeni yatırım imzalar atıldı

Boyabat OSB'ye yeni yatırım imzalar atıldı

Boyabat OSB'ye yeni yatırım imzalar atıldı

Boyabat Organize Sanayi Bölgesi'nde üretim yapmak başvuruda bulunan CEDAY Motorlu Araçlar ve Petron Ürünleri Bilim Sanayi ve Ticaret şirketinin başvurusu kabul edilerek yer tahsisi yapıldı.

Boyabat’ta ızgara tel, demir haddeleme ile mutfak ve banyo aksesuar üretimi üzerine faaliyete başlamak üzere 16 Eylül 2021 tarihinde Boyabat OSB’den yer tahsisi için müracaatta bulunan CEDAY Motorlu Araçlar ve Petrol Ürünleri Bilim Sanayi ve Ticaret Şirketinin başvurusu kabul edildi. Firmanın müracaatına ilişkin yer tahsisi için 21 Aralık 2021 tarihinde Boyabat İlçe Kaymakamlığı’nda Kaymakam Enver Yılmaz başkanlığında imzalar atıldı. 

Yatırıma başlama tarihi 3 Ocak 2022 olan ve 24 ayda tamamlanması beklenen tesisin imza törenine Boyabat Ticaret ve Sanayi Odasını temsilen Meclis Başkanı Erdal Sarı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nazif Koltukçu ve Meclis Üyesi Orhan Çakır katıldılar.

Boyabat Ticaret Odası'ndan yapılan açıklamada '' İlçemiz istihdamına ve ekonomisine sağlayacağı katkılar dolayısıyla yapılacak olan yatırımın hayırlı olmasını temenni ederiz. '' ifadelerine yer verildi.

-Boyabat Sesi

YORUM EKLE
YORUMLAR
boyabatlı hakan
boyabatlı hakan - 2 yıl Önce

devletimizden boyabata bir çip fabrikası bekliyoruz.

SIRADAKİ HABER

banner115