Boyabat Organize Sanayi Bölgesi büyümeye devam ediyor

Boyabat Organize Sanayi Bölgesi büyümeye devam ediyor

Boyabat Organize Sanayi Bölgesi büyümeye devam ediyor

1998 tarihinde Boyabat Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Teşekkülü ile kurulan ve 2012 yılında aktif olarak inşaatına başlanan Boyabat Organize Sanayi Bölgesi büyümeye devam ediyor.

Sanayinin uygun görülen alanlarda yapılmasını sağlamak, kentleşmeyi yönlendirmek, çevre sorunlarını önlemek ,imalat sanayi türlerinin belirli bir plan dahilinde yerleştirilmeleri ve geliştirilmeleri amacıyla Boyabat Maruf Köyü mevkiinde kurulan Boyabat Organize Sanayi Bölgesi yeni kurulan fabrikalar ve arsa tahsisleri ile  her geçen gün büyümeye devam ediyor.

Boyabat Organize Sanayi Bölgesi'nde ; trapez saç fabrikası,tesktil atölyesi,ilaç ve kozmetik kimya, endüstriyel mutfak ekipmanları üretimi yapan işletmelerin yanısıra sağlık sanayi evcil hayvan ürünleri ve hayvan maması,ızgara tel, demir haddeleme, mutfak ve banyo aksesuarları, yangın ve metal kapı sistemleri üretecek işletmeler yer alıyor. 

Bu kapsamda  çalışan Boyabat İlçe Kaymakamlığı ve Boyabat Ticaret Odası, yatırımcılara arsa tahsisleri yapmaya devam ederken imza töreni sonrası Boyabat Ticaret ve Sanayi odasından yapılan açıklamada Boyabat Organize Sanayi Bölgesinin her geçen gün büyüdüğüne dikkat çekildi.

Açıklamada: '' İlçemiz istihdamına ve ekonomisine sağlayacağı katkılar dolayısıyla yapılacak olan yatırımların hayırlı olmasını temenni ederiz. '' ifadelerine yer verildi.

Boyabat OSB' nin üretime başlayan işletmeler ve kurulacak yeni fabrikaların faaliyete geçmesi  ile birlikte ilçede istihdama büyük katkı sağlaması bekleniyor.

-Boyabat Sesi


 

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2021, 10:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115