Boyabat Nakliyeciler Kooperatifi Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Boyabat Nakliyeciler Kooperatifi Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Boyabat Nakliyeciler Kooperatifi Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Boyabat Nakliyeciler Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi'nin koronavirüs pandemisi nedeni ile ertelenen 2019 ve 2020 Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

Boyabat Nakliyeciler Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi'nin koronavirüs pandemisi nedeni ile ertelenen 2019 ve 2020 Olağan Genel Kurulu Boyabat Gündüzlüler Derneği Lokalinde, Sinop Ticaret İl Müdürlüğü Bakanlık Temsilcisi Canan Demirbağ gözetiminde gerçekleştirildi.

Divan Başkanlığına seçilen Nebi Yetim'in yönettği genel kurulda faaliyet raporlarının okunup ibraz edilmesinin ardından tek listeyle yapılan seçimde oy birliğiyle Kooperatif Başkanlığına Fatih Yılmazer, yönetim kurulu üyeliklerine de Süleyman Tüysüz ve Nebi Yetim seçildiler.

Dilek ve temennilerde yönetim kurulu adına konuşan Başkan Fatih Yılmazer, korsan taşıyıcılar yüzünden üyelerinin evlerine ekmek parası götüremediklerini vurgulayıp, bu zamana kadar uğraşlarının korsanı önleyemediğini söyledi.

Korsanlar yüzünden evimize ekmak parası götüremiyoruz

Başkan Yılmazer, açıklamasında "Geçtiğimiz iki yıl içerisinde pandemiden dolayı işlerimiz asgari düzeylere düşmüşken, bir de korsan taşıyıcılar yüzünden kontak açmadan, evlerimize geri döndük. Zaruri ihtiyaçlarımızı karşılayamazken, ayrıca da borçlandık.

Bizler devletimize, kanunlarımıza saygı duyup olması gerekeni yaparak ekmek paramızı çıkarmaya çalışırken, usul, kanun tanımayan korsanlar bizden çok iş yapıyorlar. Biz buna tahammül edemiyoruz.

Devletimizin jandarması, polisi ve maliye görevlileri biliyoruz ki ellerinden gelen denetimleri yapıyorlar ve bundan sonra da yapacaklarından hiç şüphemiz yok.

Biz vatandaşlarımızdan istiyoruz ki kanunsuz, kaçak nakliyecilik yapan korsan taşıyıcılara itibar etmesin. Onlara suç işleme fırsatı tanımasın. Helaliyle ekmek parası kazananların hakkının yenilmesine göz yummasınlar, istiyoruz" ifadelerinde bulundu.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2021, 15:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138