Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar yapı kooperatifinde görev değişikliği

Boyabat Marangozlar  ve İnşaatçılar yapı kooperatifinde görev değişikliği

MARANGOZLAR VE İNŞAATÇILAR KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ YAPI KOOPERATİFİNDE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ
         

S.S Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifinde görev değişikliği yapıldı.

14.10.2021 Perşembe günü 8 yıla yakındır kooperatif başkanlığı  görevi yapan Murat Yükselecek kooperatif yönetim kurulu başkanlığından ve yönetim kurulu üyeliğinden sağlık sorunları yaşadığından dolayı görevini devretti.

Kooperatif yönetiminde başkan yardımcısı olarak görev yapan Uğur Yılmaz  kooperatifin yönetim kurulu başkanlığını devraldı. 06.03.2021 tarihinde yapılan olağan genel kurulda alınan kararda yönetim kurulu yedeklerde bulunan Nayim Koca yönetim kurulu görevine getirildi. Başkan Uğur Yılmaz, Başkan Yardımcısı Nayim Koca ve Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Aslan olarak kooperatif yönetimi resmi olarak görevi devraldılar.
 

Murat Yükselecek, yaptığı açıklamada "Boyabat’ımıza ve esnafımıza hizmet etmek için böyle bir görevi başarılı bir şekilde bugünlere getirdik. Ama sağlık sorunlarım nedeniyle artık yapamayacağımı gördüm ve  görevimden ayrıldım. Bundan sonraki göreve başlayan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Yeni arkadaşlarımıza oda başkanı olarak yine yanlarında olacağımı ve her daim yine destek olacağımın sözünü veriyorum. Bu yapılan hizmeti inşallah sonuna kadar getireceğiz." dedi

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2021, 09:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115