Yıldız Mahallesi Okuma Salonunda Kitaba İhtiyaç Var

Yıldız Mahallesi Okuma Salonunda Kitaba İhtiyaç Var

Sadece Kitap Yardımı İstiyoruz.

Daha önce Haber Sitemizi takip edenler ile Yıldız Cami Okuma Salonu (Çok Amaçlı Salon) haberini yapmıştık. Haberimiz oldukça ses getirdi ve Hemşehrilerimizden gerek okuma gerekse paylaşımlarda bulundurmaları bir hayli sevindirdi.

Boyabat Son Haber (Bülent Ergül) ve Boyabat Sesi (Ali Sezer) Haber Siteleri Yıldız Cami Kitap Okuma Salonunda bulunan kitaplığı zenginleştirmeyi, sosyal farkındalık oluşturmayı ve Kitap okuma salonunda boş bulunan kitaplığı tamamen doldurmayı düşündük..

Siz değerli okuyucularımızdan ve takipçilerimizden Maddi destek istemiyoruz. 
Evimizde, kitaplığımızda okuduğumuz Diyanet Yayınları, Dünya Klasikleri, Türk Klasikleri, Meb 100 Temel Eser kitaplarını Yıldız Cami Kitap okuma salonuna bağışlamalarını rica ediyoruz.

Kitap bağışı yapmak isteyenler için Kitap toplama yerimiz ( ALİ SEZER Adnan Menderes Bulvarı Köprübaşı Mevkii Şişek Apt Zemin Kat Boyabat Sesi Gazetesi ve Matbaası Boyabat / SİNOP) bu adresi düşündük.

Ayrıntılı bilgi için Boyabat Son Haber (Bülent Ergül 0 532 714 09 24) bilgi alabilirler.

Sizlerin an itibariyle kitaplığımızın boş halini fotoğrafladık. Hedefimize ulaşırsak kitaplığımızın dolu halini de sizlerle paylaşacağız.

Kitaplığımızın 29 Mayıs 2019 Çarşamba çektiğimiz fotoğrafı

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138