Polis Anasınıfı Öğrencilerini Ziyaret Etti 

Polis Anasınıfı Öğrencilerini Ziyaret Etti 
 

Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Asayiş ekipleri ile İlçe Kaymakamlığının "Bizim Projemiz" etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet İlkokulu Anasınıfı öğrencilerini ziyaret etti. 

Boyabat Kaymakamlığının "Bizim Projemiz" etkinlikleri kapsamında İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Gülcü ve Trafik Asayiş ekipleri Cumhuriyet İlkokulu Anasınıfı öğrencilerini ziyaret ederek bilgilendirme etkinliği düzenlediler. 

İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Gülcü, öğrencilerle trafik kuralları ve vatandaş polis ilişkilerinden bahsedip çocukları çok sevdiklerini, araç içinde arka koltuklara oturmalarını ve emniyet kemerinin önemi anlattı. 

Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Polis Memuru Hayati Güney, araç içinde ve yaya olarak uyulması gereken trafik kurallarını hatırlatıp öğrencilerle karşılıklı konuşarak bu kurallara uyup uymadıklarını sordu. Çocuklara 3 haneli telefonlardan 155 ve 112 yi soran emniyet görevlileri bu numaraları ne zaman kullanmaları gerektiğini açıkladılar. 

Sokaklarda tanımadıkları kişilerin vermek istediği şeker, çikolata ve benzeri şeyleri almamalarını da hatırlatan yetkililer, tanımadığı kişilerin ısrarcı olduklarında ne yapmalarını da hatırlattılar. Polis memurları, polisin görevlerini de anlatıp vatandaşın da hem kurallara uyup hem de polise yardımcı olması gerektiğini anlattılar. 

Sohbet sonrasında öğrencilerle hatıra fotoğrafları çektiren emniyet görevlileri okul bahçesine çıkıp çocukları polis araçlarına bindirip tanıtım yaptılar. Emniyet görevliler yanlarında getirdikleri hediyeleri öğrencilere vererek, sizlerde bize gelin diyerek okuldan ayrıldılar. 

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2019, 13:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138