Kaymakam Aksoy, Yaz Tatiline Giren Öğrencilere Karnelerini Verdi 

Kaymakam Aksoy, Yaz Tatiline Giren Öğrencilere Karnelerini Verdi 

 Boyabat İlçesinde Kaymakam Fatih Aksoy, 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Sonu törenine katılarak öğrencilerin başarı belge ve karnelerini verdi. 
 

Kaymakam Aksoy, 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı sonunda 604 ilkokul 4.sınıf öğrencisi, 643 Ortaokul 4. sınıf öğrencisi ve 548 lise 4. sınıf öğrencisinin mezun olduğu ve toplamda 8316 öğrencinin karne aldığı Boyabat ilçesinde Hamit Tekin Ortaokulu'ndaki 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Sonu töreninde sınıfları ziyaret ederek öğrencilerin karne ve başarı belgelerini vererek yaz tatilinde yapabilecekleri etkinlikler hakkında sohbet edip bilgilendirmede bulundu. 

Aksoy, daha sonra öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya gelerek ders yılı boyunca çalışmalarından dolayı teşekkür ve tebrik etti. 

Kaymakam Aksoy, 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılını değerlendirdiği konuşmasında eğitimdeki veli okul iletişiminin öğrencilerin başarısındaki önemine değindi. Okulla iletişim halinde olan velilerin bulunduğu okullarda başarının yüksek olduğunu vurgulayan Aksoy, "Bu zamana kadar görev yaptığım yerlerdeki okullarda gördüm ki velilerin okulla, öğretmenlerle, yöneticilerle iletişim kurarak öğrencilerini takip etmeleri başarıdaki çıtayı yükseltiyor. 

Boyabat'ta da velilerimizi eğitim öğretimin içine sokabilirsek, çocuklarıyla yakından ilgilenmelerini sağlayabilirsek başarımızdaki seviyeyi daha da yukarılara çıkaracağımızdan hiç şüphem yok. Bu konuda okul yönetimi ve öğretmenlerimiz üzerine düşenleri yapmalıdırlar. Sizlerin bu konuda desteklerinizi istiyorum. Çocuklar, hepimizin çocukları, geleceğimizin çocuklarını ne kadar iyi yetiştirirsek geleceğimiz de o kadar iyi olacaktır. 

Aksoy, Boyabat okullarındaki çeşitli dallarda yapılan yarışmalarda Türkiye ve Dünya birincilikleri olduğunu, emeği geçen öğretmen, yöneticiler ve öğrencilerimizi kutluyorum diyerek, "Geçen yıl, Sinop ilçelerindeki başarıda ilk sıradayız, eğer ki gayretlerimizi velilerimizle sıkı bir işbirliğiyle artıracak olursak, Boyabat ileriki yıllarda adından çok bahsettirecek başarılara imza atacaktır. Tekrardan hepinize teşekkür ediyorum, emeğinize yüreğinize sağlık, hepinize iyi tatiller diliyorum"
dedi. 

Boyabat Belediye Başkan Vekili Nezli Coşkun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Engin Aktaş, Okul Müdürü Taşkın Aydın, Esentepe Mahallesi Muhtarı Nazım Temizkan, Okul Aile Birliği Başkanı Hamide Çoban'ın da katıldığı program okul bahçesinde hatıra fotoğrafların çekimiyle sona erdi.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2019, 14:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138