Boyabat YBO’lu Küçük Ressamların Büyük Başarısı 

Boyabat YBO’lu Küçük Ressamların Büyük Başarısı 

Boyabat YBO’lu Küçük Ressamların Büyük Başarısı 
 

Mimarlar Odası Sinop Temsilciliği tarafından düzenlenen "Hayalimdeki Mahalle" konulu resim yarışmasında Boyabat Yaşar Topçu YBO’lu öğrenciler 6 ödülün 4’ünü kazanarak büyük bir başarı daha kazandılar.

Ünlü karikatürist-görsel sanatlar öğretmeni Aşkın Ayrancıoğlu’nun öğrencilerinden Medine Göktepe yarışmanın birinciliğini kazanırken, Aziz Göveli üçüncülük ödülünü, Meryem Aydoğan ve Ecrin Kuzucu da mansiyonların sahibi oldular.

Mimarlar Odası Sinop Temsilciliği İl Binasında 25 Mayıs Cumartesi günü düzenlenen "Hayalimdeki Mahalle" konulu resim sergisinin açılış kurdelasını Sinop Valisi Köksal Şakalar, Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan ve küçük ressamlar birlikte kestiler.

Sergi açılışının ardından Vali Köksal Şakalar, Belediye Başkanı Barış Ayhan sergilenen resimleri tek tek inceleyerek, resimleri yapan küçük ressamlarla eserleri hakkında sohbet ettiler.

Daha sonra ‘"Hayalimdeki Mahalle" konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerin ödül törenine geçildi.

Ödül töreninde dereceye giren küçük ressamların ödülleri Vali Köksal Şakalar ve Protokol Üyeleri tarafından verildi.

Türkiye Mimarlar Odası Birliği Sinop Temsilciliği tarafından düzenlenen Hayalimdeki Mahalle konulu resim yarışması sergi açılışı ve ödül törenine Vali Köksal Şakalar’ın yanı sıra, Belediye Başkanı Barış Ayhan, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Alpaslan Özdağlı, Kültür ve Turizm İl Müdürü Hikmet Tosun, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salim Akbaş, Türkiye Mimarlar Odası Birliği Sinop Temsilcisi Mehmet İsmet Aykın, Boyabat Yaşar Topçu Yatılı Bölge Okulu Görsel Sanatlar öğretmeni ve Ünlü Karikatürist Aşkın Ayrancıoğlu, ödül kazanan küçük ressamlar katıldı.

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2019, 18:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138