Boyabatlı minik kalpler sağlıkçıları unutmadı

Boyabatlı minik kalpler sağlıkçıları unutmadı

MİNİK KALPLERDEN KOCA YÜREKLİ SAĞLIKÇILARA

Abdurrahman Güneş İlkokulu Öğretmenlerinden Vildan Ertürk ve Sevda Gözde Pir ortak oldukları ‘’SINIFIM ÇEVRİM İÇİ 2 ‘’ e-Twinning projesi kapsamında Türkiye ‘nin farklı illerindeki 10 farklı öğretmen ve öğrencileri ile ortak bir çalışmaya imza attılar.Sınıfım Çevrim İçi Öğrencileri salgın döneminde tüm gücüyle çalışan sağlık çalışanlarına minnettarlıklarını anlatan mektuplar , şiirler yazıp, resimler çizdiler.Yaklaşık 200 öğrencinin katıldığı çalışma sonucunda yapılan resimler, yazılan mektuplar ve şiirler ile bir e-book haline getirildi.

Abdurrahman Güneş İlkokulu 2/A ve 2/C Sınıfı Öğrencilerinin yaptıkları çalışmalar, Abdurrahman Güneş İlkokulu Müdürü Ümit Kurnaz ve öğretmenleri tarafından Boyabat İlçe Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Uğur Bekir İnebeyli‘ye teslim edildi.Okul yönetimi, tüm dünyada ve ülkemizde yaşanan Covid 19 salgını nedeniyle gecelerini gündüzlerine katan, tüm güçleriyle şifa dağıtmaya çalışan, virüs kapma tehlikesine rağmen her türlü çabayı gösteren, sağlık çalışanlarının haklarının ödenemeyeceğini dile getirerek teşekkür ettiklerini ifade ettiler.Öğrencilerin sevgi dolu çalışmalarını tüm sağlık çalışanlarına iletilmesini istediler.

İlçe Sağlık Müdürlüğüne teslim edilen mektuplar resimler ,şiirlerin bir kısmı İlçe Sağlık Müdürlüğü’nün panolarında sergilenirken bir kısmınında hastane ve Aile Sağlığı Merkezlerindeki sağlık çalışanlarına ulaştırılacağı dile getirildi.

İlçe Sağlık Müdürü Bekir İnebeyli konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı ‘’Geleceğimiz olan çocuklarımızın bizlere gösterdiği samimi takdir ve sevgileri ile bezenmiş güzel çalışmalarını büyük bir memnuniyetle kabul ettik.Sağlıkta şiddet olaylarının arttığı bu dönemde bu tür çalışmalar bize moral ve motivasyon kaynağı olmaktadır.Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize tüm sağlık çalışanları adına teşekkürlerimi sunarım.’’

E-BOOK'A AŞAĞIDAKİ LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ

https://read.bookcreator.com/p5BCcMhQkTc4IjB2XEajym26u7W2/v_HkNWzkTyuNgVjewyDa4Q




-Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2021, 15:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138