Boyabat'ta öğretmenlerden öğrencilerine "Uzaktan Eğitim Desteği"

Boyabat'ta öğretmenlerden öğrencilerine "Uzaktan Eğitim Desteği"

Boyabat'ta öğretmenlerden öğrencilerine "Uzaktan Eğitim Desteği"

Boyabat İlçesi Sarıağaççayırı İlk ve Ortaokulu öğretmenleri tarafından  Çevrimiçi Online derslerine erişim sağlayamayan öğrencilerine  EBA-TV yayın müfredatı  kapsamında ders fasikülleri hazırlayarak, öğrencilerin adreslerine ulaştırdılar.

Boyabat ilçesi Sarıağaççayırı İlk ve Ortaokulunda eğitim görmekte olup  Çevrimiçi Online derslerine erişim sağlayamayan öğrencilere destek olmak  amacıyla okul idaresi , rehberlik servisi ve okul öğretmenleri  EBA-TV yayın müfredatı kapsamında her sınıf için ayrı ayrı fasiküller hazırlayarak, öğrencilerinin adreslerinde dağıtımını yaptılar.

"Siz Bize Gelemezseniz  Biz Size Geliriz" parolasıyla  hazırladıkları ders konu anlatımlarını içeren fasikülleri "Öğrencilerimize uzaktan eğitim desteği vermek için hazırlanmıştır”, diyen  İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan;

"Sarıağaççayırı İlkokulu ve Ortaokulu öğretmenlerimiz  tarafından özenle hazırlanmış  ders fasikülleri, pandemi kurallarına uygun olarak öğrencilerimizin ikamet adreslerine gidilerek teslim edilmiştir.  Uzaktan eğitim sürecinde dağıtılan bu dokümanlardan nasıl faydalanacakları hakkında öğrencilerimize  ve velilerimize gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. 

İlçemiz genelinde tüm  öğretmenlerimizle  birlikte öğrencilerimizin  pandemi sürecinden olumsuz etkilenmemesi için her türlü tedbiri almaktayız. Bu süreçte öğrencilerimizin uzaktan eğitim ve canlı derslerin takiplerini yapmaktayız. EBA Canlı  Ders uygulaması ile öğretmenlerimiz tarafından etkileşimli canlı dersler yapılmaktadır. Canlı derslerimize öğrencilerimiz gerek evlerinden, gerekte okulumuzda kurulan  EBA Destek Noktasından erişim sağlayabilmektedirler. 

Öğrencilerimizin pandemi sürecinde eğitim öğretimlerine katkı sağlayan Sarıağaççayırı İlkokulu ve Ortaokulu’muzun okul yöneticilerine , okul rehberlik servisine , bilişim teknolojiler ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Boyabat Maarif ordusu olarak öğrencilerimizin her şartta yardımına koşmaya gayret edeceğiz "  dedi.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2020, 13:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115