Boyabat'ta “Dünya Çocuk Kitapları Haftası” sergisi

Boyabat'ta “Dünya Çocuk Kitapları Haftası” sergisi

Boyabat'ta “Dünya Çocuk Kitapları Haftası” sergisi

Boyabat'ta “Dünya Çocuk Kitapları Haftası” sebebiyle Boyabat İlçe Yusuf Kemal Tengirşenk Halk Kütüphanesi'nde kitap sergisi açıldı.

Sinop'un Boyabat İlçesinde “Dünya Çocuk Kitapları Haftası”  kapsamında Boyabat Yusuf Kemal Tengirşenk İlçe Halk Kütüphanesi'nde  çocuk kitapları sergisi açıldı.Kitap bakımından oldukça zengin olan kütüphaneden, kullanıcılar istedikleri kitapları ödünç alabilirler.

1947 yılından bu yana kutlanan Dünya Çocuk Kitapları Haftası'na özel açıklamalarda bulunan Boyabat Yusuf Kemal Tengirşenk Halk Kütüphanesi Müdür Vekili Sultan Erkan '' Öğrencilerimizi okumaya yönlendirmek ve kütüphaneleri daha yaygın kullanımını sağlamak amacıyla düzenlemiş olduğumuz bu etkinlikte okuyucularımıza binlerce kitap sunuyoruz.Kütüphanemiz kitap bakımından oldukça zengin.Bizler de bu zenginliğin öğrencilerimiz tarafından kullanılması için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Dünya Çocuk Kitapları Haftası kapsamında açtığımız sergimize herkesi bekleriz.Açılışımıza katılan Sayın Kaymakamımız Enver Yılmaz Bey ve Belediye Başkan Vekili Abdullah Kozanoğlu'ya teşekkür ederiz.'' ifadelerinde bulundu.

Açılışı yapılan sergide öğrenciler ile buluşan Boyabat İlçe Kaymakamı Enver Yılmaz '' Çocuklarımız için faydalı böyle bir haftanın kutlanışı ile ilgili bizi de buraya davet ettiğiniz için teşekkür ederim.Okumanın ne kadar faydalı birşey olduğunu öğrenci arkadaşlarımız kardeşlerimiz  iyi biliyorlar.İnşallah bundan sonra kütüphanemizin yolunu daha fazla aşındırırlar.'' dedi.

Program Kütüphanede en fazla kitap okuyan üç öğrencinin ödüllendirilmesi ile devam etti.Dereceye giren öğrencilere ödülleri Boyabat Kaymakamı Enver Yılmaz,Belediye Başkan Vekili Abdullah Kozanoğlu ve Kütüphane Müdür Vekili Sultan Erkan tarafından takdim edildi.

-Boyabat Sesi


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115