Boyabat'ta 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı karne töreni

Boyabat'ta 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı karne töreni

Boyabat ilçesinde 2020-2021 eğitim-öğretim yılı sonu karne törenine katılan Kaymakam Mehmet Nuri Çetin tarafından öğrencilere karneleri ve hediyeleri verildi.

İlçe Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, Boyabat Fatih İlkokulu'nda düzenlenen 2020-2021 eğitim-öğretim yılı sonu karne töreninde okuldaki sınıfları ziyaret edip, veliler ve öğrencilerle sohbet edip karne ve hediyelerini verdi.

Kaymakam Çetin, Boyabat Sesi muhabirine yaptığı açıklamada öğrencilerin pandemi sürecinde uzun süredir evlerinde kaldığını söyleyip, yaz tatilinde dinlenip, oyun oynayarak stres atmalarını istedi.

Çetin, açıklamasında "Eğitim camiamız pandemi koşullarına rağmen ailelerle, öğrencilerle iletişim kurarak bütün zorluklara rağmen özverili bir çalışmayla başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirdiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.

Ailelerimize tavsiyemiz, uzun süredir evlerinde kalmak zorunda olan çocuklarımızı bolca dinlendirsinler, oyun oynamalarını sağlayarak stresten uzaklaştırsınlar.

Çocuklarımız, önümüzdeki eğitim öğretim yılına aşılamalarla birlikte inşallah dinlenmiş olarak gelecekler. Okullarımız cıvıl cıvıl olarak eğitim hayatlarına başarılı bir şekilde devam edecekler.

Devletimiz güçlüdür, pandemi sürecinde her alanda desteklerini sundu. İlçemizde şu anda hemen hemen vakaları sıfırladık. Son bir haftadır hiç bir vaka çıkmadı. Bu da bizi sevindiriyor.
Devletimizin aldığı tedbirler ve aşılamalar sonucunda inşallah bu pandemi belasından kurtulmuş olacağız. İnşallah Rabbimiz yardım eder. Şimdilik çocuklarımız dinlensinler. Önümüzdeki yıl yoğun bir şekilde eğitim öğretime devam edeceğiz."
ifadelerinde bulundu.

Karne törenine Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ceylan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, okul müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldılar.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2021, 15:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138