Boyabat'ta, 2. Geleneksel İngilizce Oyun Şenliği Düzenlendi

Boyabat'ta, 2. Geleneksel İngilizce Oyun Şenliği Düzenlendi

Boyabat'ta, 2. Geleneksel İngilizce Oyun Şenliği Düzenlendi


Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi İngilizce Öğretmeni Damla Merve Yurtseven tarafından 55 oyun ve bir adet yarışmadan oluşan oyun şenliği 2 Mayıs 2019 Perşembe günü okul bahçesinde gerçekleşti.

Etkinliğe; İlçe Kaymakamı Fatih Aksoy, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Gülcü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, Kurum Amirleri, Okul Müdürleri, Öğretmen, Öğrenci ve Veliler Katıldılar. Tüm gün süren bu etkinlikte, öğrenciler hazırladıkları oyunları sundular ve gelen konuklara oynattılar.

Etkinlik hakkında konuşan İngilizce Öğretmeni Damla Merve Yurtseven, amacının başta İngilizce öğrenmeye olan ön yargıyı kırmak ve dersi sevdirmek olduğunu, bunun yanında, oyunların eğitim-öğretime katkısının önemli olduğunu ve bu tarz sosyal etkinliklerin öğrencilerin sosyal becerilerini, özgüvenlerini ve sorumluluk bilincini geliştirmede de faydalı olacağını söyledi. Tüm okullardan yoğun bir ilgi olduğunu, öğrencilerin eğlenceli saatler geçirdiğini, yapılan etkinliğin ilçe genelinde güzel bir deneyim olduğunu söyleyerek, tüm misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2019, 17:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138