Boyabat İmam Hatip Lisesi ve yurt inşaatı Şubat'ta tamamlanıyor

Boyabat İmam Hatip Lisesi ve yurt inşaatı Şubat'ta tamamlanıyor

BOYABAT İMAM HATİP LİSESİ VE YURT İNŞAATI ŞUBAT'TA TAMAMLANIYOR.

Sinop İl Özel İdaresi sorumluluğunda bulunan Boyabat İmam Hatip Lisesi İnşaatı şubat ayında tamamlanarak Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edilecek.

Sinop İl Özel İdaresi genel sekreteri Yahya Çınkıl Durağan ve Boyabat'ta yapımı devam eden yatırımları yerinde inceledi.Bu kapsamda Boyabat'a gelen Çınkıl İlçemiz Yıldız Mahallesi'nde bulunan  24 derslikli İmam Hatip Lisesi inşaatında incelemelerde bulundu. İçerisinde 200 Kişilik öğrenci pansiyonu ve kapalı spor salonunun da bulunduğu inşaat çalışmalarının önümüzdeki günlerde tamamlanarak Şubat ayı sonunda Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edileceğini aktardı.

İl Genel Meclis Üyeleri'nin de katıldığı ziyarette yüklenici firma yetkilileri ile görüşen Yahya Çınkıl şu ifadelere yer verdi : '' Boyabat'ta yapılan bu büyük eğitim yatırımının önümüzdeki günlerde geçici kabulu yapılacak.İnşaatımızın içerisinde 24 Derslikli İmam Hatip Lisesi, 200 kişilik öğrenci pansiyonu ve kapalı spor salonu bulunyor.Bu projemizi Şubat ayı sonunda Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim etmeyi planlıyoruz.''


-Boyabat Sesi
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115