Boyabat FSM İHO'da telafi eğitimleri devam ediyor

Boyabat FSM İHO'da telafi eğitimleri devam ediyor

BOYABAT FSM İHO'DA TELAFİ EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

Milli Eğitim Bakanlığının Gönüllülük esasına göre öğrenciler, öğretmenler ve velilere yönelik eğitim faaliyetlerini içeren “Telafide Ben de Varım” isimli program kapsamında FSM İHO olarak yaz tatilinde öğrencilerimiz için planlanıp gerçekleştirilen bilimsel, sosyal, kültürel, sportif eğitim faaliyetleri ve etkinlikleri devam ediyor.

Program kapsamında ortaokul öğrencilerine yönelik robotik kodlama, voleybol, masa tenisi, dart, osmanlıca, origami, makrome, zeka oyunları, izcilik, Kuranı Kerim, eğlenceli matematik dallarında ücretsiz kurslar veriliyor. 5 Temmuzda başlayan ve 27 Ağustos tarihinde bitecek olan kurslarda öğrenciler bir yandan salgının olumsuz etkilerinden kurtulurken bir yandan da eğlenceli etkinliklerle yazın keyfini çıkarıyorlar. 

Telafide ben de varım programı kapsamında yapılan kurslar eğitim öğretim dönemi içinde de devam edeceğini bildiren Okul Müdürü Halil GÜNDOĞDU, program kapsamında eğitim öğretim döneminde öğrencilerimiz için yaptığımız sportif, sanatsal ve kültürel etkinlikleri yaz tatiline de taşımış olduk. Eğitimi sınıf duvarları arasından çıkarıp öğrenci merkezli etkinlik ve uygulamalarla zenginleştirerek verimli ve kaliteli hale getirme felsefemizi geliştirerek devam ettiriyoruz. Erdemli ve ahlaklı olmanın yanında başarı ve üretken nesiller yetiştirme vizyonumuz gereği Abad şehir Boyabat’ımızın çocuklarına faydalı olmak niyetiyle yaz tatillerinden feragat edip kurslarda görev alan öğretmenlerimize teşekkür ederim dedi. 

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI   5. SINIF  ÖN KAYITLARI DEVAM EDİYOR
Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulunun öğrenci kayıtları devam ediyor. Son üç yıldır kapasitesinin üstünde başvuru gerçekleşen okulla ilgili ön kayıt ve bilgi için okulun internet adresini ziyaret edebilirsiniz.

https://fatihsultanmehmetiho.meb.k12.tr/icerikler/2021-2022-ogretim-yili-on-kayitlarimiz-devam-ediyor_11741822.html


 

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2021, 16:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138