Boyabat Cumhuriyet İlk-Ortaokulu bünyesinde telafi eğitimleri başladı

Boyabat Cumhuriyet İlk-Ortaokulu bünyesinde telafi eğitimleri başladı

Boyabat Cumhuriyet İlk-Ortaokulu bünyesinde telafi eğitimleri başladı

Milli Eğitim bakanlığı tarafından Okul Öncesi,İlkokul, Ortaokul ve lise kademelerinde eğitim gören öğrenciler için hazırlanan “Telafide Ben de Varım” programı 05/07/2021 tarihinde öğrenci, Öğretmen ve  velilere yönelik başladı. 

Eğitim faaliyetleri özellikle  Pandemi dönemini evde geçiren öğrencilerin; “Fiziksel”, “Sosyal duygusal”, ”akademik gelişim” durumları dikkate alınarak belirlenen temalara uygun olarak planlan eğitimler başladı.

İlçemiz Cumhuriyet İlk-Ortaokulu bünyesinde bulunan Bağımsız Anasınıfları, İlkokul ,Ortaokul kademelerine ve Özel Sınıflarına yönelik kurslar gerçekleştirildi. Oryantiring, Yaratıcı Drama, Masal Anlatıcılığı ve Zeka Oyunları gibi güncel  eğitimler Cumhuriyet İlk-Ortaokulu bünyesinde etkinlik ve eğitim olarak  açılmıştır. 

Okul Müdür Yardımcısı Hüseyin Elik aynı zamanda Eğitici Eğitmeni olduğu  Oryantiring Temel Eğitimi ve Okul  Anasınıfı öğretmeni Fatma Kalyoncu Eğitimde Drama, Masal Anlatıcılığı ve Zeka Oyunları eğitimleriyle imkanlar dâhilinde devam etmektedir. Oryantring  Eğitiminde Grid , Hafıza ve Boyabatta ilk kez yapılan Bisikletle Oryantiring çalışmalarına yer verilmiştir. Öğrenciler hem öğrenerek  hem de eğlenerek eğitimlere katılım sağladılar. “Telafide Ben de Varım” Eğitimleri 31/08/2021 tarihine kadar Türkiye genelinde devam edecektir.

-Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2021, 17:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115