Rüşvet Az Gelmiş !

Rüşvet Az Gelmiş !

Rüşvet Az Gelmiş !

Mhp Durağan Belediye Meclis üyesi ve daimi encümeni Yunus Bozkurt'un Sosyal Medyadaki sözleri gündem yarattı.

Durağan kamuoyuna bomba gibi düşen sosyal medyadaki video Durağan kamuoyunun diline düştü. 

Yağan yağmurla birlikte oluşan su göllerini haber yapmak ve belediye çalışmalarını yetersiz olduğunu anlatmak için paylaşımda bulunan Abdülkadir Önder’in videosuna Durağan MHP belediye meclis üyesi ve Durağan belediyesi daimi encümeni Yunus Bozkurt’un sözleri damga vurdu. Çekimi yapan sosyal medya fenomeni Abdülkadir Önder; hizmet olmadığını yolların su içinde kaldığını vurguladığı konuşması sırasında aynı bölgede manav esnafı olarak faaliyet yürüten MHP’li belediye meclis üyesi ve belediye de dönem daimi encümen olarak kararlara imza atan Yunus bozkurt; ‘para az geldi. O yüzden böyle oldu’ diyerek konuşmaya dahil olmasıyla başlayan diyalogda; 

“RÜŞVET AZ GELMİŞ’ cümleleri gündeme oturdu.. 

MHP’Li belediye meclis üyesinin kimi kast ettiği ya da rüşveti kimin aldığı, kime verildiğine dair açıklama yapmadığı konuşmasında ‘10 trilyon olsaydı onu da alırdı. 2.5 trilyon az gelmiş’ sözleri dikkatlerden kaçmadı. 
Durağan kamuoyu şimdi şu soruya cevap bekliyor; 

Hangi hizmet için para geldi? 

Rüşvet kime verildi ? Rüşveti kim aldı ? Ne için alındı ? Ya da kimden alındı ?

Aynı video da İstanbul’un seçilmiş belediye başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik olarak Aşağıalınca Köyü eski muhtarı Mecit Balıkçı’nın sarfettiği ‘o bir terörist’ sözleri de dikkat çekiyor.

-Durağan Şehir Gazetesi


 

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2020, 14:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sinop
Sinop - 4 yıl Önce

Cumhur başkanına bi ton laf edilirken gıkın çıkmaz. İmamoğlan seçildi de Erdoğan seçilmedi mi. Darbe çığırtkanlığı yapanlara teror sevicilere niye sesin çıkmıyor. Sen de gazetesin yani.

SIRADAKİ HABER

banner115