Proje mayısta tamamlanacak

Proje mayısta tamamlanacak

AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş vatandaşlara müjdeyi verdi,proje mayısta tamamlanacak.

AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Gerze ilçesinde yapılan kıyı koruma projesinin mayıs ayında tamamlanacağını bildirdi.

Maviş, yaptığı yazılı açıklamada, Aleaddin Şahin Caddesi Kıyı Koruma Projesi kapsamında sahilde meydana gelen kıyı erozyonunu durdurmak ve sahilin dengeye gelmesine katkı sağlamak amacıyla bir ay önce yüklenici firma ile sözleşme imzalandığını belirtti.

Projenin 4 milyon 915 bin 455 lira ihale bedeli bulunduğuna işaret eden Maviş, proje kapsamında 68 ve 75 metre uzunluklarında 2 L mahmuz, 60 metre uzunluğunda 7 ayrık dalgakıran ve 885 metre uzunluğunda 20 metre genişliğinde sahilde kum beslemesi yapılacağını anlattı.

Projenin mayıs ayında tamamlanmasının planlandığına işaret eden Maviş, "Taş ocağı raporları çıkartılarak uygulama proje çalışmalarına başlanacak. Projeye destek veren Ulaştırma ve Altyapı Bakanına ve problemin giderilmesi konusunda duyarlı olan AK Parti teşkilat mensuplarına teşekkür ederim." ifadesini kullandı.

-AA

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2019, 14:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
m. A.
m. A. - 5 yıl Önce

Bende sandım doğal gaz........

Hamburabi
Hamburabi - 5 yıl Önce

Banane yahu gerzekin bilmem ne projesinden sen doğal gaz'dan bahsetsene gerze yaktı boyabatda ne olup bitiyor kim hangi oyunu oynuyor bir dava adamı olarak yazıyorum inşAllah kaybedersiniz neo lan boyabat taşköprü neyse gerzedendemi aşağıda tabii boyabat %70le oy verdi salla gitsin çantada keklik demi devam edin bu kafayla

SIRADAKİ HABER

banner115