DemirDöküm, Sinop’taki yetkili satıcılarını ziyaret etti

DemirDöküm, Sinop’taki yetkili satıcılarını ziyaret etti

DemirDöküm, Sinop’taki yetkili satıcılarını ziyaret etti

İklimlendirme sektörüne 65 yıdır hizmet veren DemirDöküm, yetkili satıcılarıyla ilişkilerini güçlendirmek için Türkiye’yi il il dolaşmaya devam ediyor. 

Geçen yıl Türkiye genelinde toplam 15 bin ziyaret gerçekleştiren DemirDöküm, Sinop’taki yetkili satıcıları ile bir araya geldi.  

DemirDöküm CEO’su Alper Avdel ve DemirDöküm yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirilen ziyaretlerde DemirDöküm’ün yeni ürün gamı başta olmak üzere Sinop’a özel stratejilerin görüşüldü; yetkili satıcıların yılın ilk çeyreğindeki performansları değerlendirilerek dönemsel kampanyaların etkisi, pazar payı gelişimleri değerlendirildi.

“SİNOP, KOMBİ PAZARINDA BÜYÜK PAYA SAHİP BÖLGELERDEN BİRİ”

DemirDöküm’ün Sinop’taki çalışmalarına değinen Alper Avdel; “Uzun yıllardır Sinop’tayız. Şofben, termosifonun yanı sıra yoğuşmalı kombide de Sinopluların takdirini kazandık. DemirDöküm olarak Sinop'u ve bölgesini önemsiyoruz. 

Doğalgaz kullanımının hızla arttığı Sinop’ta bu yıl da birçok ilçeye doğalgaz gelmesi bekleniyor. Saha kanalımızı geliştirdiğimiz Sinop ve bölgede gerçekleştirdiğimiz ziyaretler ile hem yetkili satıcılarımızın hem de Sinoplu müşterilerimizin beklentilerini karşılayabilecek kararlar alıyoruz. 
DemirDöküm olarak yetkili satıcılarımız, satış sonrası hizmetlerimiz, kullanıcı dostu ürünlerimiz ile tüketicilerimizin beklentilerini karşılamaya hazırız. Sinop ve bölgedeki ziyaretlerimizin
sayısını artırarak devam ettireceğiz
” açıklamasını yaptı.

-Haber Merkezi

Advertorial

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2019, 13:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115