Cemile Teyze Yetkililerden Yardım İstiyor

Cemile Teyze Yetkililerden Yardım İstiyor

3 torunu İstanbul Sosyal Hizmetler Müdürlüğü görevlileri tarafından ailesinin yanından alınarak çeşitli yurtlara yerleştirilen Sinop’un Erfelek ilçesi Şerefiye köyünden Cemile Keleş, torunlarını geri almak için sokak sokak dolaşarak çözüm arıyor.

Pendik Esenler Mahallesi’nde ikamet etmekte olan Erkan – Safiye Keleş çiftinin Kübra (6), Onur Ramazan (11), Eda Nur (15) adlarındaki 3 çocuğu, İstanbul Sosyal Hizmetler Müdürlüğü görevlileri tarafından ‘Annesi rahatsız, çocuklara iyi bakılamıyor’ gerekçesiyle evlerinden kısa bir süre önce alınarak yurtlara yerleştirildi.

Ailesi tarafından; Kübra’nın Göztepe’de, Onur Ramazan’ın Yakacık’ta olduğu, Esentepe’ye yerleştirilen Eda Nur’un ise kayıp olduğu ve kendisinden haber alınamadığı ifade edilmekte.

Evlatlarını geri alabilmek için mücadele eden aile, bu konuda yetkililerden ilgi ve yardım bekliyor.

Diğer taraftan küçük çocukların babaannesi Cemile Keleş de bu mücadeleyi; elinde mevcut durumu özetler bir not yazılı karton kağıt ile sokak sokak dolaşarak, ‘Torunlarımı geri istiyorum’ diye feryat ederek sürdürmekte.

Cemile Nine; “Torunlarımı anne babalarına vermiyorlar ise velayetini nineleri ve büyük babaları olarak biz üstlenmek istiyoruz. Ailemiz parçalanmış, yas içine düşmüş durumda. Ne olur birileri sesimize kulak versin. Bu acıya dayanamıyoruz” şeklinde konuşmakta.

-Erfelek Güncel Haber

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2019, 22:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115