Apartman girişine asılan skandal yazı tepki çekti !

Apartman girişine asılan skandal yazı tepki çekti !

Sinop'ta tepki çeken duyuru

Sinop'ta bir sitenin apartman yönetimi tarafından sağlık çalışanları için yapılan duyuru tepki çekti.
  
 Sinop'ta bir sitenin yönetimince apartmanların girişine yazılan ve sağlık çalışanlarının farklı asansör kullanması istenen yazı tepkiye neden oldu. Apartman sakini sağlık çalışanları kendilerine yapılan muameleye duyurunun altına yazdığı yazıyla karşılık verdi. 

Sinop'ta bir sitenin yönetimi apartman girişlerindeki panoda "Sayın apartman sakinlerinin dikkatine. Sağlık çalışanlarımızın lütfen ön asansörleri kullanmamalarını, arka asansörleri kullanmalarını rica ediyoruz" yazılı duyuru yayınladı

SAĞLIK ÇALIŞANI APARTMAN SAKİNİNLERİNDEN ANLAMLI CEVAP. 

Tepki çeken duyuruya cevap yine apartman sakinlerinden geldi. Apartmanda oturan iki sağlık çalışanı duyuruya tepki göstererek duşunun altına şöyle yazdı: "Eşlerimizin yurt dışında olduğunu bildiğiniz halde biz küçücük çocuklarımızı evde tek başlarına bırakıp sizler için nöbete giderken sizler: 'Bir şeye ihtiyacınız var mı?' diye soracağınız yerde bu dayanışmadan uzak, ayrımcı tavrınız bizlerin hem meslek onurunu, hem de çalışma azmimizi kırmaktadır. Bu şekilde tüm dünyanın birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olması gereken bu zor günlerde bu tavrınız asla kabul edilemez. 

İnsan sevgisi üzerine kurulu bu mesleği icra ederken sizleri aile fertlerinden ayırmayan bizler, bu muameleyi hak etmedik, etmiyoruz!!!

Bu yazıdan önce olduğu gibi bildiğimiz bütün tedbirleri alarak giriş-çıkış yapacağız. Bundan rahatsız olan sakinler 'Merdiven' seçeneğini kullansınlar lütfen...

Siz bizi sağlıkçı diye ayırırken, biz sizi hastanede ayrım yapmaksızın tedavi edip iyileştirmeye çalışıyoruz. 

Bu zor günler geçtikten sonra hastanede ya da mahallede kimsenin kapımızı çalmamasını rica ederiz"

-Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2020, 12:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
Samet
Samet - 4 yıl Önce

apartman yoneticisi dogru karar vermis. Saglik calisanlari apartmanda yasayan insanlari riske atiyorlar. Kendilerini daha dusunceli olmaya davet ediyoruz. Doktorlar hemsireler hastanelerde ayrimcilik yapmiyorlar evet hatta daniskasini yapiyorlar. Sizin ellerinizde tedavi olmaktansa oluruz daha iyi.

SIRADAKİ HABER

banner115